Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoktok a vegetáriánus...

Mit gondoktok a vegetáriánus életmódról?

Figyelt kérdés
Azokról, akik csak a húst nem eszik, viszont tojást tejet stb... igen.

2016. jan. 12. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmi problémám vele, amíg nem akar leszoktatni a húsevésről. Cserébe én sem erőltetném hogy hagyjon fel a vega életmóddal. Tudod az élni és élni hagyni egy nagyon hasznos szemléletmód.
2016. jan. 12. 17:32
 2/9 anonim válasza:
0%

Azt hogy hülyék! Értem én, a zöldség, gyümölcs, tej, tojás, kenyér stb... ezek igaz, hogy könnyebb ételek és hogy többet kéne belőlük enni, de a hús is kell úgy kb 20 % -ban.

Nekem ilyen az étrendem: 40% tésztaféle, 40% gyümölcs 20% hús.

2016. jan. 12. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Fehérje kell bele, nem hús. azt más forrásból is megkaphatja.
2016. jan. 12. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyilván értetlen vagyok, de ebben mi a képmutatás?
2016. jan. 12. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

#2: Mások vagyunk. A Te 100%-odból én jóformán semmit sem eszem, max. napi 2 dekagramm gyümölcsöt :D Teljesen jó étrendem van, nem hiányzik belőle semmit. Hús, gyümölcs és gabona sem kell az egészséges élethez.

Kérdező, nem gondolok róla semmit, mivel túlságosan tág. Milyen vega étkezés? Lehet egészségtelen és egészséges, alapozhat szénhidrátra és zsírra, mindenféle alja ipari izére vagy minőségi igazi ételekre... Nem tudok mit gondolni róla, akármilyen étkezés lehet, épp csak hús és állati zsír nincs benne, nagy kaland.

2016. jan. 12. 19:45
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Mindenkinek magánügye, hogy mit eszik, amíg nem agresszív másokkal szemben, akik nem ugyanazt az étrendet követik. (Lásd a második válaszolót)

Ha tojást/tejet eszik, akkor az valószsínüleg különösebb odafigyelés nélkül is elég kiegyensúlyozott tápanyagok tekintetében. (A vega étrend már több szakértelmet igényel, hogy ne legyenek hiányai az illetönek.)

Nálunk a családban vegyesen eszünk mindent, de ha vegetáriánus látogató jön, neki minden esetben készítek olyan ételt is, amit ehet anélkül, hogy ütközne az étrendjével. Meg mi is sokszor tartunk pár húsmentes napot egy héten.

2016. jan. 12. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
9%

Úgy látom valami véletlen folytán törlődött a válaszom.

Nem gondolok semmit a vegetáriánus életmódról, számomra elképzelhetetlen, én nem tudnám csinálni, mert szeretem a hús, zsír ízét. Aki tudja csinálni, és nem hiányzik neki, az felőlem csinálja.

Aki csak húst nem eszik, de minden mást igen, az nem vegetáriánus. Ha közben a vegasággal kampányol és próbál térítgetni akkor képmutató és ostoba is.

2016. jan. 12. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Vegetáriánus az, aki nem eszik olyasmit amiért meg kellett ölni egy állatot. Szerintem te kevered a vegánt és a vegetáriánust.
2016. jan. 12. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem a legkisebb mértékben sem zavar, amég engem nem akar megtéríteni.... mindenki éljen úgy, ahogy neki jó!
2016. febr. 7. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!