Létezik szakács/cukrász tanfolyam 18 éven alattiaknak?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok ezért a városomban nem, de gondoltam, hogy a környéken (Kaposvár, Pécs) biztosan vannak ilyen tanfolyamok, iskolák. Nem papírt szeretnék róla szerezni, tehát nem szakács/cukrász végzettséget szeretnék szerezni, csak érdekel az ilyesmi. Otthon annyira nincs lehetőségem ezzel foglalkozni mert anyukám nem az a típus, aki bármit meg tudna mutatni vagy elmagyarázni a másikak, hanem inkább olyan fajta, aki kikapja a másik kezéből a kanalat és megcsinálja helyette. Valamint nagyon ideje sincsen rá. Néha megengedi, hogy próbálkozzak, de nem nagyon van bejárásunk a konyhájába ezért nincsen sok tapasztalatom, mindenképpen valamilyen alap, kezdő tanfolyamra lenne szükségem.2015. dec. 29. 12:24
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként 16 éves vagyok.
2015. dec. 29. 12:25
2/5 anonim válasza:
Igen , létezik. De annak semmi értelme, hogy nem csinálod végig.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezt most nem értem...Ha elkezdem nyilván végigcsinálom...
2015. dec. 29. 16:30
4/5 anonim válasza:
"Nem papírt szeretnék róla szerezni, tehát nem szakács/cukrász végzettséget szeretnék szerezni" Erre írtam, hogy csináld végig, vagyis vizsgázz is le.
5/5 A kérdező kommentje:
Ja, értem.
Úgy értettem, hogy nem kifejezetten az a célom vele, hogy szakmát szerezzek, tehát nekem az is megfelelt volna, ha nem ad róla semmilyen papírt a végén.
2015. dec. 29. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!