Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nalatok mi szokott lenni...

Nalatok mi szokott lenni vasarnap az ebed?

Figyelt kérdés

2015. dec. 3. 11:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Mindig más, és semmiben nem különbözik egy hétköznapi ebédtől:)
2015. dec. 3. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

#10: Neked megunhatlan. Velem otthon minden vasárnap húst etettek (szerencsére máskor nem), 17 évesen kiakadtam és vega lettem évekre :D Igaz, a hús csirke volt, én pedig alapból nem szeretem a sovány húst... Finom volt, de iszonyúan gyakori és unalmas.

Van, aki inkább a zöldségekért van oda, én az voltam. Ha hozták a pirosra sütött (szerettem a ropogós bőrt) házi csirkét a körettel, ujjongtam: "krumpli!!! uborka!!!".

Egyik kedvenc ételem a töltött káposzta volt, épp csak a töltelékét nem ettem meg, ha csak lehetett.

Sokat számít az egyéni ízlés.

2015. dec. 3. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

"Akkor majd én bevállalom, hogy leírom azt az ételt ami a magyar családok 70%nál kb. megeggyező.

Húsleves

Rántott szelet, és rizs/krumplipüré/sült krumpli, saláta.

Megunhatatlan! :D"

Az egyáltalán nem igaz, hoyg megunhatatlan, nekem egy évben kétszer böven elég, többször nem esne még véeletlen sem jól.

Ha vakalinek ez AZ ÉTEL, ott vagy nagyon igényetlenek, vagy nem tudnak (mást) fözni!

2015. dec. 3. 13:15
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk most vasárnap pizza lesz - én sütöm, illetve maradék sárgaborsó főzelék sült tarjával
2015. dec. 3. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:
22%
nálunk mindig fűszeres csirkemell csíkok vannak, sült krumplival, friss salátával, uborkával, paradicsommal, hagymával
2015. dec. 3. 20:51
 16/16 anonim ***** válasza:

KOnkrét ételeket kérdeztél, írok párat ahelyett, hogy vitába szállnék bárkivel is :)

Borsos tokány, tésztával

Stefánia vagdalt petrezselymes krumplival

Főzelékek sült kolbásszal

Bakonyi sertésszelet galuskával

Gomba-tojás pörkölt tésztával vagy rizzsel

Töltött káposzta

Paradicsomos húsgombóc főtt krumplival

Lecsós szelet tarhonyával

Sült hekk

Rakott kelkáposzta/karfiol/zöldbab/burgonya

Natúr szelet gomba szósszal, krumpli vagy rizskörettel

Vegyespörkölt

Paprikás csirke galuskával

Semmi extra, de ezeket nagyon szeretjük.

Levest nem minden vasárnap eszünk, de szeretjük a gulyást, babgulyást, frankfurti-, zöldborsó levest és a krémleveseket is.

2015. dec. 4. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!