Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti ettetek volna ebből a...

Ti ettetek volna ebből a tortából?

Figyelt kérdés

Családi szülinapozáson voltunk. Ahol ültem, onnan ráláttam az étkezőre, ahol a házigazda a már fölszeletelt tortát egy tortalapát segítségével átrakta a tányérokra. Minden egyes szelet után végignyalta a tortalapátot.

Én végül bele sem kóstoltam a tortámba.

Ti megettétek volna?

2015. nov. 4. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Húhaaa, hát tényleg elég gusztustalan. Soha nem értettem, hogy miért kell lenyalni szeletelés közben az eszközt...

Nem tudom, hogy ettem-e volna, mivel szeretem a finom tortákat, lehet hogy megkóstolom.

2015. nov. 4. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ilyenről még nem is hallottam...Biztos, hogy nem ettem volna meg. Rokoni körben az első nyalás után odamegyek, és rászólok, hogy ezt ne csinálja, vagy kiveszem a kezéből a tortalapátot, hogy hadd segítsek (természetesen el is mosom.)
2015. nov. 4. 13:48
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Hátezhülye:)
2015. nov. 4. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem ettem volna belőle én sem, elég kényes vagyok az ilyen dolgokra.
2015. nov. 4. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Fúj
2015. nov. 4. 14:33
 6/9 anonim válasza:
50%
Én is érzékeny vagyok az ilyen dolgokra, de hidd el semmi bajod nem lett volna tőle. A nyál amúgy is fertőtlenít, ha nem volt fertőző az illető, akkor ha nem látod észre sem vetted volna.
2015. nov. 4. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem ettem volna meg, szerintem ez nagyon gusztustalan szokás.
2015. nov. 4. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
Fúj.. nem ettem volna belőle :)
2015. nov. 4. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:
93%

Én valószínűleg rászóltam volna, nem vagyok szívbajos a nálunk is van lenyalása a dolgoknak, ha nem is a tortalapáté, de mi ketten vagyunk a párommal és ez így minket nem zavar. Vendégeknél azért nem csinál ilyen az ember... Ha sütnék egy mézest, amit másoknak is viszek, akkor is próbálnék ügyelni, hogy ne nyaljam le a keverőeszközt meg ilyenek... Ez azért alap.

Nem ettem volna meg, mert beteg lennék annyi cukortól, de ha meg akartam volna enni, akkor odamegyek és szólok, szelek, utólag nem kapok sokkot, ha kiderül a dolog, de ha elkerülhető, én nem kérek a házigazda nyálából, bocs :)

2015. nov. 4. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!