Ti ettetek volna ebből a tortából?
Családi szülinapozáson voltunk. Ahol ültem, onnan ráláttam az étkezőre, ahol a házigazda a már fölszeletelt tortát egy tortalapát segítségével átrakta a tányérokra. Minden egyes szelet után végignyalta a tortalapátot.
Én végül bele sem kóstoltam a tortámba.
Ti megettétek volna?
Húhaaa, hát tényleg elég gusztustalan. Soha nem értettem, hogy miért kell lenyalni szeletelés közben az eszközt...
Nem tudom, hogy ettem-e volna, mivel szeretem a finom tortákat, lehet hogy megkóstolom.
Én valószínűleg rászóltam volna, nem vagyok szívbajos a nálunk is van lenyalása a dolgoknak, ha nem is a tortalapáté, de mi ketten vagyunk a párommal és ez így minket nem zavar. Vendégeknél azért nem csinál ilyen az ember... Ha sütnék egy mézest, amit másoknak is viszek, akkor is próbálnék ügyelni, hogy ne nyaljam le a keverőeszközt meg ilyenek... Ez azért alap.
Nem ettem volna meg, mert beteg lennék annyi cukortól, de ha meg akartam volna enni, akkor odamegyek és szólok, szelek, utólag nem kapok sokkot, ha kiderül a dolog, de ha elkerülhető, én nem kérek a házigazda nyálából, bocs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!