Mit ettetek ma?

Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 18:06
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Reggelire, ebédre, vacsorára, és amennyiben van, köztes étkezésekre gondolok! :)

Mindenkit felpontozok!

2015. nov. 3. 18:07
 2/27 anonim ***** válasza:
64%

Huhh:D

Reggelire: szezámmagos teljes kirőlésű knäckebröd, újhagymás-almás túrókrémmel, friss almát is szeltem hozzá. Mellé mentás zöldtea

Ebédre: kis adag fűszeres paradicsomkrémleves, edámis-rukkolás szendvics

Uzsonnára: görög natúr joghurt mézzel

Valamikor délután ittam egy jó nagy bögre kávét is.

Vacsora: gombás-hagymás palacsintatekercsek sajtos-tejszínes mártásban, zöldsalátával

2015. nov. 3. 18:18
 3/27 anonim ***** válasza:
96%

Reggelire egy tokmagos zsemlet vajjal, retekkel, sonkaval, mustarral es sajttal.

Ebedre prosciuttoval toltott tortellinit, tejszines-feta sajtos-mozarellas-kukoricas-csirkes szosszal.

Vacsira szerintem fozok egy lagy tojast, eszek hozza retket, koktelparadicsomot, virslit es meg egy tokmagos zsemlet, ujhagymaval, vajjal es sajttal.

2015. nov. 3. 18:31
 4/27 anonim ***** válasza:
83%
Reggeli a rohanás miatt kimaradt ma, ebédre csirkét rizzsel, meg túró rudit és két pohár paradicsomlevet. Még nem vagyok éhes, de elég szánalmas amit leírtam: ennem kéne még valamit.
2015. nov. 3. 18:36
 5/27 anonim ***** válasza:
67%

Ebédre rizikés gombalevest, egy fenyőpereszkés kis rántottát nyers zöldségekkel s egy szelet almát.

Vacsorára 2 adag tojástejet, egyik részét paradicsomlevesként, a másikat kávésan, egy "fehérjekenyeret" (ez olajos magvak és tojásfehérje mikróban sütve) kevés vajjal és fokhagymával, valamint pár deka diót és mogyorót. S egy falat csokiszószt.

Jó kis nap, ennél fogyókúrásabbat nehéz összehoznom :) Most próbálom befejezni a fogyásomat, bár ahhoz leginkább mozgás kell most már. Ma sétáltam kicsit és találtunk pár kiló gombát. Már rá se tudok nézni... De örülni kell neki, 2 éve alig találunk valamit...

2015. nov. 3. 18:37
 6/27 anonim ***** válasza:
81%

reggeli: fél deci kávé, 3 deci tejjel, 1,5 kifli

aztán egy rágó, majd 2 halls cukorka

tízóraira két közepes alma

ebédre pulykás tejszínes rizottó

uzsonna: egy hochwald 0,5 l tejeskávéital, két pici kakaós fornetti

vacsorára 2 közepes alma pár szelet sajttal (kb 50 g)

napi folyadék: 0,5 literes kola zéró + 1 L mentes víz

2015. nov. 3. 18:39
 7/27 anonim válasza:
72%

Reggelire:sparbol ket csokis croissan, meg egy duplacsokis rud,

Utana itthon ettem delutan most estig egy kinderbuenot, 4 szelet piritost csirkemell sonkaval, utana meg ket kisebb kokuszos kockat:D meg egesznap ragozom!:)

2015. nov. 3. 18:45
 8/27 Ivettke88 ***** válasza:
68%

Reggeli: wellness flakes, mangós joghurt és kakaó

Ebéd: édes chilis csirkemell, salátakeverék

Vacsi: pulykamell sonka és karalábé

Nasi: 2 db kakaós keksz, mogyoróvajas Óriás Pöttyös túró rudi, 1 dl Fanta vadmálna

2015. nov. 3. 18:57
 9/27 anonim ***** válasza:
87%

Én igazi "parasztos" napot tartottam. :D

Reggeli: Szalámi, kifli, kakaóscsiga, és egy meggyes rétes. :D

Suliban: 2 szendvics (pikk paprikás szalámi, és kifli)

Uzsonna: 1 alma, sajtos tallérok

Vacsi( ez 17:30 körül): Pörkölt, krumpli. :D

2015. nov. 3. 19:01
 10/27 anonim ***** válasza:
83%

Dettó.

Reggel zabpehely kefirrel, délben és este csirke pörkölt, galuska, paradicsom sali. Napközben nasi kis szőlő, most sül a sütőtök.

2015. nov. 3. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!