Mit ettetek ma?
Reggelire, ebédre, vacsorára, és amennyiben van, köztes étkezésekre gondolok! :)
Mindenkit felpontozok!
Huhh:D
Reggelire: szezámmagos teljes kirőlésű knäckebröd, újhagymás-almás túrókrémmel, friss almát is szeltem hozzá. Mellé mentás zöldtea
Ebédre: kis adag fűszeres paradicsomkrémleves, edámis-rukkolás szendvics
Uzsonnára: görög natúr joghurt mézzel
Valamikor délután ittam egy jó nagy bögre kávét is.
Vacsora: gombás-hagymás palacsintatekercsek sajtos-tejszínes mártásban, zöldsalátával
Reggelire egy tokmagos zsemlet vajjal, retekkel, sonkaval, mustarral es sajttal.
Ebedre prosciuttoval toltott tortellinit, tejszines-feta sajtos-mozarellas-kukoricas-csirkes szosszal.
Vacsira szerintem fozok egy lagy tojast, eszek hozza retket, koktelparadicsomot, virslit es meg egy tokmagos zsemlet, ujhagymaval, vajjal es sajttal.
Ebédre rizikés gombalevest, egy fenyőpereszkés kis rántottát nyers zöldségekkel s egy szelet almát.
Vacsorára 2 adag tojástejet, egyik részét paradicsomlevesként, a másikat kávésan, egy "fehérjekenyeret" (ez olajos magvak és tojásfehérje mikróban sütve) kevés vajjal és fokhagymával, valamint pár deka diót és mogyorót. S egy falat csokiszószt.
Jó kis nap, ennél fogyókúrásabbat nehéz összehoznom :) Most próbálom befejezni a fogyásomat, bár ahhoz leginkább mozgás kell most már. Ma sétáltam kicsit és találtunk pár kiló gombát. Már rá se tudok nézni... De örülni kell neki, 2 éve alig találunk valamit...
reggeli: fél deci kávé, 3 deci tejjel, 1,5 kifli
aztán egy rágó, majd 2 halls cukorka
tízóraira két közepes alma
ebédre pulykás tejszínes rizottó
uzsonna: egy hochwald 0,5 l tejeskávéital, két pici kakaós fornetti
vacsorára 2 közepes alma pár szelet sajttal (kb 50 g)
napi folyadék: 0,5 literes kola zéró + 1 L mentes víz
Reggelire:sparbol ket csokis croissan, meg egy duplacsokis rud,
Utana itthon ettem delutan most estig egy kinderbuenot, 4 szelet piritost csirkemell sonkaval, utana meg ket kisebb kokuszos kockat:D meg egesznap ragozom!:)
Reggeli: wellness flakes, mangós joghurt és kakaó
Ebéd: édes chilis csirkemell, salátakeverék
Vacsi: pulykamell sonka és karalábé
Nasi: 2 db kakaós keksz, mogyoróvajas Óriás Pöttyös túró rudi, 1 dl Fanta vadmálna
Én igazi "parasztos" napot tartottam. :D
Reggeli: Szalámi, kifli, kakaóscsiga, és egy meggyes rétes. :D
Suliban: 2 szendvics (pikk paprikás szalámi, és kifli)
Uzsonna: 1 alma, sajtos tallérok
Vacsi( ez 17:30 körül): Pörkölt, krumpli. :D
Dettó.
Reggel zabpehely kefirrel, délben és este csirke pörkölt, galuska, paradicsom sali. Napközben nasi kis szőlő, most sül a sütőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!