Mit ettetek ma?
Reggeli: torok perec szezammaggal es egy latte
Ebed: tojasrantotta olivabogyoval es sult ceklaval, pohar narancsle es egy kinder tojas
Uzsi: turo cukorral kikeverve
Vacsora: nem tudom meg..
24/l
Kedves utolsó!
Én nem hazudtam egy picit sem abban, amit leírtam az aznapi kajáimról. :)
Sőt, szégyelltem is leírni, ahogy végigfuttattam az agyamban, mert PONTOSAN ez miatt vagyok elhízva :( (nem vészesen, de egy-két ruhámat félre kellett tennem mert 1 év alatt sikerült annyit felszednem hogy nem jönnek rám...)
#18 voltam
Ma eléggé elszaladt velem a ló...
Ebéd előtt bedobtam egy kis darált pörkölt mandulát szójaszószos cukkiniágyon, grillkrémes paradicsompürébe mártott karfioltorzsát és egy kis magropogóst (olajos magvakból áll és ostyaszerű).
Ebédre vegyes zöldséglevest ettem, 5 kis krumplifasírtot, körtés és csokiszószos paleo sütit, egy kis vajas-diós bombont, diós-lenes ostyát mézzel és 3 zsírtejes kávét. Picit elhúzódó étkezés volt, hajlamos vagyok rá.
Ettem 6 dkg almát is.
Még nem számoltam ki a napom, de szerintem ennyi mára elég is volt. A szénhidrát pedig erősen elszállt, de nem vagyok tőle rosszul s ez a fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!