Mit ettetek ma?

Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 18:06
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöld kezet adtam! És köszönöm a válaszokat, de persze, jöhetnek még! :)
2015. nov. 4. 07:08
 22/27 anonim ***** válasza:
47%

Reggeli: torok perec szezammaggal es egy latte

Ebed: tojasrantotta olivabogyoval es sult ceklaval, pohar narancsle es egy kinder tojas

Uzsi: turo cukorral kikeverve

Vacsora: nem tudom meg..

24/l

2015. nov. 4. 16:30
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Álmodik a nyomor, a fele csak vágyálom :) De gartula.
2015. nov. 4. 16:52
 24/27 anonim ***** válasza:
26%
Szánalmas, aki névtelenül is hazudik, és itt 80% ezt teszi, minimum.
2015. nov. 4. 16:56
 25/27 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Én nem hazudtam egy picit sem abban, amit leírtam az aznapi kajáimról. :)

Sőt, szégyelltem is leírni, ahogy végigfuttattam az agyamban, mert PONTOSAN ez miatt vagyok elhízva :( (nem vészesen, de egy-két ruhámat félre kellett tennem mert 1 év alatt sikerült annyit felszednem hogy nem jönnek rám...)

#18 voltam

2015. nov. 6. 09:01
 26/27 anonim ***** válasza:
81%
Reggel füstölt parasztmájas , lilahagymával , rozsos kenyérrel. Délben zöldséges húslevest , metélttésztával, a vacsi ma csak 2 bögre tej lesz, rágcsának meg 1-2 szabolcsi alma...
2015. nov. 6. 18:44
 27/27 anonim ***** válasza:

Ma eléggé elszaladt velem a ló...

Ebéd előtt bedobtam egy kis darált pörkölt mandulát szójaszószos cukkiniágyon, grillkrémes paradicsompürébe mártott karfioltorzsát és egy kis magropogóst (olajos magvakból áll és ostyaszerű).

Ebédre vegyes zöldséglevest ettem, 5 kis krumplifasírtot, körtés és csokiszószos paleo sütit, egy kis vajas-diós bombont, diós-lenes ostyát mézzel és 3 zsírtejes kávét. Picit elhúzódó étkezés volt, hajlamos vagyok rá.

Ettem 6 dkg almát is.

Még nem számoltam ki a napom, de szerintem ennyi mára elég is volt. A szénhidrát pedig erősen elszállt, de nem vagyok tőle rosszul s ez a fő.

2015. nov. 6. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!