780 ft-ért megéri a 700g-os panírozott, fagyasztott, készre sütött csirkemell filé?
Az ára nem annyira olcsó, mint azt hinnéd. Ha 1100 ft 1 kg, akkor kiszámolhatod, hogy az kb. 770 Ft. lebontva 700g-ra. Akkor ugye a nagykereskedő is olcsóbban veszi meg, és nem lehet tudni, hogy mennyire csirkemell az.
Lehet, hogy nincs rendesen megtisztítva, vagy a zsíros rész is benne van. Ha zsíros a vége, és az egész olyan akkor még sok is érte.
Amúgy inkább vennék 1100-ért 1kg-ot, és rántanám én ki (bár ha az egészség a cél, a rántás már elront mindent)
lidl-ben árulják,1000ről van leárazva most
vagyis az eredeti ára azért több
nem mondanám hogy szabályosak,az ízük az nagyon jó szerintem,gond sincs velük sok,csak rárakom egy tányérra,4 perc mikró és kész
egyébként 53% a csirkemell filé ha jól emlékszem
"csak rárakom egy tányérra,4 perc mikró és kész"
Fene az ízlésed, én végighánynék magamon, ha mikrózott fagyott kaját kéne ennem. Akkor inkább egy szendvics.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!