Meg lehet szeretni olyan ételt amitől kiráz a hideg?
Meg lehet vele próbálkozni.
1. gondolj arra hogy miért azt eszed.egészséges,nem hízlal.
2. nem kell hatalmasat harapni,majszolgasd,apró pici falatkákkal.
Egyébként nem kell feladni az elsőnél.Lehet hogy épp az a répanem is finom.Én imádom,de találkoztam már olyannal is amit ehetetlennek nyílvánítottam.
Ez fura, én a répát kifejezetten szeretem rágcsálni:)
de akk keress olyan rágcsát amitől nem ráz ki a hideg, lehet pl gyümi vagy ilyesmi:)
Ki kéne kapcsolnod az agyad! Azért kívánod mert a szervezetednek kell, és neked is kell az íze. Amit utálsz, azt szerintem sosem kívánnád!
Biztos te is érzelmi alapon undorodsz bizonyos kajáktól. Lehet h egy pszichológus is segítene tisztába tenned a kajákhoz való viszonyodat. :)
De fura... Én is szeretem rágcsálni a nyers répát, karalábét, de nálunk szokás volt a családban, lehet, hogy ettől is függ. (Főzve meg utáltam nagyon sokáig, a répát már megeszem levesben, a karalábét nem szívesen.)
Esetleg próbáld meg először salátában lereszelve vagy karikázva, hogy megszokd az ízét, aztán fokozatosan lehet egyre töményebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!