A macska kivette a csirkemellet amíg kifagyasztottam, megehetem?
Halálkomoly a kérdés és nagyon nem vicces.. 1,5 kiló csirkemellet vett ki a kis r0hadék, a földön húzgálta, gondolom bele is rágcsált. Nem vagyok gazdag, nagyon pontosan ki van számolva, hogy mennyit költök kajára. Így a 3 napi kajámat rontotta el ez a féreg. Jó-e még vagy dobhatom ki? Nyilván még nyers, most sütném meg, de félek, hogy valami bajom lesz tőle.. Ti mit tennétek?
Nagyon nem vicces és nem troll kérdés. Inkább szomorú, hogy meg kell, hogy gondoljam, hogy megegyem-e, mert így 2500Ft menne a kukába..
Anyáddal kifizetetted a csirkét és veszel másikat vagy a macskát kidobod még ma.
Én ezt csinálnám.
Bajod nem lesz. A macska meg amúgy kb. félvad állat, vagy meg tudja tanulni hogy nem szabad belemászni, vagy nem. Ne a macskát bántsd, az nem tehet róla, a testvéred viszont igen.
Amúgy ha szabad javasolnom B.A.R.F.-oltassátok a dögöt. Olcsóbban kijön a kajája a nyers húsból meg a belsőségekből. A húst lenyesed farhátról meg ilyenekről, vagy ha húsnyesedéket veszel, máj, szív, stb. mind filléres dolgok. Mármint értem én hogy lekakkantod te a macskát, csak így egyrészt klasszisokkal szebb lenne, meg ha nem szar kaját kapna(mert a legjobb táp is az) van esély rá hogy nem mászna bele mindenbe.
Ne dilizz mar. semi bajod nem lesz ha megsutod vagy fozod a hust. Mosd meg alaposan es ha latod hogy valahol beleragott akkor azt a kis darabot vagd le (es add neki).
Nekem a multkor megette a fel adag muzlimet a tejjel mire ujsagolvasas kozben eszrevettem hogy a fele hianyzik. es ez nem az elso eset volt. Ne felj semmi bajod nem lesz attol hogy hozzanyult.Ha tudod hogy lopos a cica akkor ne rakd ki fedetlenul a hust, vagy ugy hogy hozzaferjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!