A macska kivette a csirkemellet amíg kifagyasztottam, megehetem?
Halálkomoly a kérdés és nagyon nem vicces.. 1,5 kiló csirkemellet vett ki a kis r0hadék, a földön húzgálta, gondolom bele is rágcsált. Nem vagyok gazdag, nagyon pontosan ki van számolva, hogy mennyit költök kajára. Így a 3 napi kajámat rontotta el ez a féreg. Jó-e még vagy dobhatom ki? Nyilván még nyers, most sütném meg, de félek, hogy valami bajom lesz tőle.. Ti mit tennétek?
Nagyon nem vicces és nem troll kérdés. Inkább szomorú, hogy meg kell, hogy gondoljam, hogy megegyem-e, mert így 2500Ft menne a kukába..
Semmi bajod nem lesz tőle. Nyilván megmosod, utána meg sütöd, főződ, tehát csírátlanítod.
A macska, ha veletek él, otthagyja a nyálát, szőrét minden tárgyon, és soha nem lett bajotok tőle. Aztán meg hogy a vágástól a konyhádig milyen úton került el az a hús, jobb, hogy nem tudod, mert ha tudnád, akkor inkább a macskáddal lennél egy koszton.
Ki mondta, hogy én tartom?
Egyetem mellet dolgozok és abból állom a kajámat. Anyám tartja a "r0hadék férget"..
Amúgy meg hogy jön ez ide? Felindulásból szidtam le, de gondolom ez sem jut el egyesek túlképzett agyán.
Nálunk egész fagyasztott csirkét lopott el a macska, már lökdöste ki az ajtón, amikor rajtakaptam. Gondolom lelökte a pultról és felfedezte h a fagyott csirke csúszik a kövön.
Én nagyon megszidtam, egy papucsot is utánavágtam
(természetesen figyeltem h ne találja el, csak megijessze). Utána a szomszéd baltával elnegyedelte a csirkét és nyár lévén lett jó fagyi a kutyáknak.
A macska tisztaságától függetlenül nem ennék olyan kaját amit nyállal keverve a földön húzgáltak.
#19, én ezért írtam, hogy ha tudnánk, hogy azt a húst, vagy bármilyen más ételt hogy kezelik, amíg a szatyorba kerül, a legkisebb gondunk is az lenne, hogy megnyalta a macska.
Láttam én már olyat is, hogy amikor a közértbe kora reggel kiszállítják nyitott rekeszben a zsemlét, azt leteszik a belső udvarra a földre, majd nyitásig, amíg be nem viszik az üzletbe, a verebek jóízűen falatoznak belőle. Időnként tán pottyantanak is egyet.
Az undor a tudatunkban ha van. Ha tudjuk, hogy megrágta a macska, kidobjuk, mert undorodunk, ha nem tudjuk, hogy a helytelenül kezelt élelmiszert mi rágta, csipkedte, mászta össze, akkor nem undorodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!