Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha lerészegedek heti akár 3...

Ha lerészegedek heti akár 3 alkalommal is (1 üveg tömény,7 dl, vagy 2 l bor+3,4 sör), illetve közte is sörözgetek az mennyire számít alkoholizmusnak?

Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 14:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

nem örököltem, spóroltam.

nem véletlenül lakok egy szobakonyhában, társbérletben nővéremmel.

megfogtam a pénzt amíg dolgoztam.

2015. okt. 21. 16:50
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem volt ennek normál melòja. Mekiben sütotte a burgert Grazban. A nővèrével el ès a konyhàban lakik. Semmit nem akar tenni magàèrt, ezért a nők is elkerülik. Egy csődtömeg az egèsz ember.
2015. okt. 21. 16:52
 13/19 A kérdező kommentje:

a konyhában lakás a spór miatt van

a párok is garzonokban nyomorognak amúgy, nem tudom mit kell ezen kiakadni

így tudtam megmenteni havonta 500-600 eurónak a seggét, ennyi.

2015. okt. 21. 17:11
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

10 vagyok: most akkor én vagyok hülye, hogy ha volna "pár millió HUF-om", akkor vennék egy lakást saját magamnak? Nem igazán tudom összerakni amit írsz. Ezek szerint van annyi megtakarításod mint a magyar emberek 80%-ának nincs és emiatt olyan szar az életed hogy az alkoholizmusba kell menekülnöd? :D

Tényleg utald már át nekem a pénzt, tudnék vele mit kezdeni.

2015. okt. 21. 17:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Szerinted ha van az embernek 5 millió HUF a számláján már minden oké is?

Egyébként lakásvételhez kevés, mert Budapesten szeretnék lakni.

2015. okt. 21. 17:27
 16/19 anonim ***** válasza:
46%

Igen, szerintem 5 millió rögtön oké is.

Lakásvételhez is elég. Nem lesz új építésű, nem lesz központi de ki lehet fogni a külső kerületekben lakható állapotú ingatlant ennyiért. A legtöbb család is szinte napról-napra él, ne legyenek illúzióid hogy 5 millióval SEMMIT nem lehet kezdeni. Mondjuk mindegy is, mert a pénzed úgy is piára fog elmenni, aztán aludhatsz nővéreddel egy matracon a rezsó meg a hűtőszekrény mellett. Ez volt az utolsó észrevételem, reflektálj nyugodtan ha akarsz, csácsá

2015. okt. 21. 17:38
 17/19 A kérdező kommentje:

igazából az se megoldás ha lesz egy lakásom.

A fizu fele rezsire fog elmenni a másik fele meg élelmiszerre...

na akkor fogok én szeszelni igazán....

meg majd énekelem mellé hogy az igát azt húzom csak nincsen belőle della..

2015. okt. 21. 17:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne etessétek a trollt!
2015. okt. 21. 18:46
 19/19 Phoney ***** válasza:
46%

Mire vagy kíváncsi pontosan? Ha nem tudod, mi számít alkoholizmusnak, akkor nem sokat tudtál meg abból, hogy alkoholista vagy... alkoholizmus nevű szindrómát ma már egyébként sem tartanak számon, ez egy rugalmas fogalom, különböző alkoholproblémák gyűjtőneveként használják. Az orvosok döntő többsége alkoholistának nevezne.

Amit leírtál, az:

– fizikai alkoholfüggőséghez nem elég

– a pszichés függőséget szinte garantálja, ami életen át tartó hajlamot teremt a visszaesésre

– a májadnak és más szerveidnek is megárt, bár ilyen ütemben akár még évtizedekig is ki lehet húzni)

– kisebb-nagyobb mértékű átmeneti agyzsugort okoz, az pedig koncentráció- és tudatzavart, tartós közönyt, depressziót okozhat.

2015. okt. 22. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!