Ha veszek 2 kiflit meg egy üveg vodkát akkor fizethetek erzsébet utalvánnyal?
Figyelt kérdés
Valemeik nagyobb boltban, ahol egyébként is elfogadják.2015. szept. 17. 14:59
1/13 anonim válasza:
Persze. Mindent lehet ha ott elfogadják az erzsébetutalványt.
2/13 anonim válasza:
Igen. Ha a kiflire kérdezel!:-)
4/13 anonim válasza:
Én már sört vettem bözsinénire!
Mondjuk a boltban ismernek.
5/13 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne egyértelmű akkor együtt gondoltam a kettőt.
2015. szept. 17. 15:23
6/13 anonim válasza:
Nem. Mi is próbáltuk már így, de a pénztáros közölte, hogy bözsiért nem adhat alkoholt.
7/13 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk veszek mellé még üditőket meg ropit meg hasonlókat akkor se fizethetem egy részét utalvánnyal?
2015. szept. 17. 16:15
8/13 anonim válasza:
Kaját, üdítőt kifizetheted, alkoholt biztos, hogy nem.
9/13 anonim válasza:
Gondolom boltfüggő. ma éppen a Spárban előttem fizettek utalvánnyal, elég sokfélét vásároltak, de a dobozos söröket és a mosóport kiemelte a pénztáros, hogy azokat csak kp-vel fizethetik.
10/13 anonim válasza:
Hát a legtöbb boltban nem fogadják el alkoholra. Nem fogadhatják el. Egyszerűen csak annyi utalványt tudnak lehúzni amennyi az élelmiszert fedezi. Többet nem vesz be a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!