RyanHungary kérdése:
A Chio chips tasakjában pénz van, egy új akció keretében, hogyan lehet ezt kitapogatni még vásárlás elött?
Figyelt kérdés
2015. okt. 17. 15:10
2/11 anonim válasza:
Nyilván elmondják neked azért hogy a saját esélyeik romoljanak ezáltal. Logikus...
Amúgy nincs ilyen módszer, max a röntgenezés
3/11 A kérdező kommentje:
Kilehet, sokan így szereznek nyereményt, csak én nem tudom a technikáját.
2015. okt. 17. 15:15
4/11 anonim válasza:
Én úgy bas.nálak pofán ott helyben, ha boltban dolgoznék (hála istennek erre nem kerül sor), ha rajta kapnálak, hogy csak ihaj. :D :D
Sőt elég szánalmas is, ott tapogatni a zacskókat... :D
5/11 anonim válasza:
Kérdező, te egy eredeti fillérbaszó csöves vagy. :D
6/11 anonim válasza:
Azért a 100 ft-ért nem érdemes végigtapogatni a zacskókat.Különben pedig gusztustalan, hogy ezren végigtapogatják, na meg összetörik benne a chipset!
8/11 anonim válasza:
Ha elmész dolgozni, akkor jóval több pénzed lehet, és még hülyét se kell csinálni magadból azzal, hogy 100 forintért összetaperolod az összes chipses zacskót a boltban.
9/11 anonim válasza:
Sehogy, azért van annyi levegő a chipseszacsikban, hogy ne törjön össze benne a cucc. Ha meg nagyon erősen elkezded nyomkodni, akkor konkrétan kipukkad a zacskó.
10/11 anonim válasza:
Ha csóró vagy ne zabálj chipset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!