Mi az a "kuponakció" az Euronicsban?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy telefont, amihez az van írva, hogy kuponakcióban x ft-tal olcsóbb, de most nem tudom, hogy honnét lehet szerezni kupont hozzá... 😕2015. júl. 26. 13:14
1/4 belapus válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm :)
Még egy kérdés: ha online rendelek, házhoz szállítással, utánvétellel, akkor ezt a kupont hogyan tudom igénybe venni?
Csak akkor, amikor a futárnak fizetek, akk. adom oda neki?
2015. júl. 26. 14:22
4/4 belapus válasza:
Fel kellene venni valamelyik elérhetőségükön a kapcsolatot a bolttal.
Mondjuk, amikor a kosárba tettem az egyik telefon, automatikusan hozzáadott egy kuponkedvezményt is ( mínuszban ), amikor pedig töröltem a kupont, a telefont is törölte.
Szerintem online vásárláskor nem kell kupon, csak ha személyesen veszed át vagy vásárolsz, de az ügyfélszolgálatuk pontosíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!