S. O. S. SÜRGŐS! Torta tetejére mit tegyek, amire rajzolhatnék?
Figyelt kérdés
Nem baj ,ha nem ehető.
Egy habos tortát csinálok,a közepére egy fondant kört szerettem volna,amire rárajzolhatom a mintát,elég bonyolult,ezért krémre nem tudnám szépen megcsinálni.
Valami ötlet,amit a közepére tehetnék a mintával?? Felvágás előtt levennénk,mert egyébként is el akarják tenni emlékbe. Ezt a képet körbenyomnám habbal,hogy beleolvadjon a tortába. Holnapra kellene az ötlet :(
2015. okt. 15. 16:41
1/5 A kérdező kommentje:
Fondant kizárva,mert csináltam ma kétszer és egy katasztrófa lett.
Esetleg egy kartonlapot bevonni? De az meg elázik :(
2015. okt. 15. 16:43
2/5 anonim válasza:
olvassz fel csokit,öntsd sütőpapirrakend szét kenőkéssel,és hagyd teljesen megszáradni. vágd ki a formát amilyet szeretnél. rajzolni meg rajzolhatsz rá cukormázzal
3/5 A kérdező kommentje:
Uhh köszönöm szépen a gyors és hasznos választ!
2015. okt. 15. 17:17
4/5 anonim válasza:
Szivesen! Szerintem 20dkg csokit olvassz.hogy inkabb több legyen mint kevesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!