Te mit teszel a kocsonya tetejére, azaz mivel eszed/ízesíted?
Figyelt kérdés
Én ecettel. De láttam olyat, aki őrölt paprikát szórt rá, vagy citromlevet.
Ja, és mi nem főzünk bele zöldséget sem. Így szeretem.
2011. dec. 19. 14:08
1/7 anonim válasza:
Én is pár csepp ecettel eszem.
Nálunk ez úgy van, hogy a főzőlében van zöldség, de a kitett tálakban csak a lé és a lecsipegetett színhús. Én csak így eszem meg. Van, aki még főtt tojást is tesz bele, de azt én nem eszem meg, persze ízlések és pofonok.
2/7 anonim válasza:
apum. nyers hagyma karikákat tesz rá..
4/7 anonim válasza:
Én sem rakok bele sem tojást, sem zöldséget. Úgy tanultam, hogy a végén kislábasban kevés zsírban szép színű csípős törtpaprikát megfuttatok, és amikor a kocsonyát tányérba szedem, kevés paprikás zsírral meglocsolva díszítem. Nem kell rá sok, inkább csak azért, hogy a legteteje ne legyen teljesen fehér.
5/7 anonim válasza:
Tetejére?Ecet?Meg zöldség bele?Nekem az leves,de izlés dolga.Én nagyimtól ugy tanultam,hogy zuzott fokhagymát szórunk a tányérba mielött kiszedjük a kocsonyát és ugy hagyjuk megdermedni.
6/7 anonim válasza:
Mi citromlével szoktuk enni, a barátom ecettel.
Én is megkóstoltam ecettel is és úgy is finom.
Citromlével eszem még a disznósajtot is de ez is jó ecettel is. :) Hmmm, de jó lenne most egy kis kocsonya. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!