Lányok mit szoktatok kajálni? Hol? Szoktok járni mekibe? Pasiddal?
Én is szendvicset szoktam általában a suliban, Szoktam de nagyon ritkán ilyen
2 honaponta 1szer de akkor is vagy a családommal vagy a barátaimmal
nagyon szeretem a mekis kaját, de ritkán járok, mert tudom hogy mennyire egészségtelen és drága is. ha megyek, akkor a baratommal szoktam. kb 2 havonta, de van hogy ritkábban.
egyetemre járok. enni szoktam itthon indulás előtt. ha egész nap bent vagyok az egyetemen akkor viszek valami kekszet vagy szendvicset vagy veszek pekarut, vagy kis felfujt rizs szeletet. . de ha tehetem otthon eszek rendesen.
mostanában raszoktam a zöldség salàtàkra is, bár joghurtos ontettel szoktam enni, és szoktam bele feta sajtot is rakni. szóval így ugyanúgy kaloria es zsirdus, de legalább haladás, hogy rendszeresen kivanom a zöldségeket. régen inkább éhen haltam volna, mint hogy zöldséget egyek
suliba chipset, csokit meg ilyeneket eszem. Pékárút is szktam vinni.
Mekibe meg mindennap megyek, barátokkal, családdal, stb. Jó husis szenyákat, sült burgonyát szoktam falni.
Soha nem járok mekibe, mert drága és vacak.
Egyetemre általában nem viszek kaját, reggel rendesen megreggelizem (alma, tojás, zöldségek, felvágott, stb), amikor hazaérek, otthon készítek magamnak főtt ételt.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!