Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó és miért nem jó egy suliba járni a barátnőddel/pasiddal?
Pro és kontra véleményeket várok. :D
17/F
jaj pro kontra, német óra jutott eszembe -.- :DDD
amúgy szerintem nem jó, állandóan látom a sok hülyét :D a folyósokon smárolni, meg összebújva, kértem hogy előttem smároljanak, nem :D hát akko' :D
Nem feltétlenül kell egymás nyakán lógni a suliban...
A barátommal egy suliba járunk, de a legelején megbeszéltük, hogy csak a leghosszabb szünetben és suli után találkozunk. Ja meg együtt mentünk suliba. A többi idő a barátainkkal tölthettük/tölthetjük majd. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
2. válaszoló: Bocsi, ha kellemetlen dolgot juttattam eszedbe :D Amúgy igazad van, én sem nézek jó szemmel azokra, akik ott enyelegnek mellettem. És nem azért, mert irigy vagyok, csak mert nem oda való.
3. válaszoló: Van már benne tapasztalatod? :) Mert lehet, hogy tényleg így lenne.
4. válaszoló: Jó kis megoldás ez. :) Működik ettől függetlenül rendesen a kapcsolatotok? Mióta vagytok így együtt? És a tanárok nem szólnak be? :D
Köszi a válaszaitokat, zöld kezek mentek mindenkinek! :)
4. válaszoló vagyok:
Köztünk van két év azért volt ilyen könnyű megoldani.
A kapcsolatunk nagyon jó... néha civakodunk, de semmi komoly :)
Most voltunk együtt fél éve. :)
Az igazgató egyszer beszólt, és nem is értem miért még most sem... Nem vagyok az a tipikus szépség, a mostani barátom nekem az első (17 évesen)... Van olyan barátnőm, évfolyamtársam, akinek minden héten más pasi lóg a nyakán, neki mégsem, szólogatnak be... Ezt valahogy nem igazán bírom... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!