Mi volt a legundorítóbb étel amit valaha ettetek?
Nem muszáj elhinni semmit.
De ízlések és pofonok. Az aszalványt gyűlölöm.
A zsír golyót meg ne úgy képzeld el, hogy a disznózsírból egy ökölnyi darabot, Hanem olyan hús volt benne, mint a spagettiban, de egy jó nagy darab aki kb akkora volt, mint a tenyerem fele(Tudom, honnan tudjad te hogy mekkora az én tenyerem?) de képzeld el, és az a darab volt olyan zsíros, mint Molnár Krisztián.
Tescós előrecsomagolt sushi viszi a pálmát nálam.
18L
koromporkolt, finomfozelke
No 60
Eleg valogatos es hat finoman szolva is igenyes vagyok az etelre, szoval sajnos sok rossz elmenyem volt :$ a menza kb. ugy ahogy van, mehetne az undorito kategoriaba, de azert volt par kiemelkedo fogas ott is es mashol is:
- SOS napkozis tea
- szo szerint eros(!) makosteszta, amitol 5-en hanytak
- rohadt szilva
- egy volt osztalytarsam szulinapi tortaja, ami izre ugyan emlekeim szerint nem volt rossz, de valami baj megis lehetett vele, mert a fel osztaly oklendezni kezdett az unneples utan
- mamam kukacos almaja :$ szerencsere nem haraptam ra
- egy taborban valami porkoltfeleseg, de az ize kb. az ananaszkonzervre emlekeztetett
- szallodaban sutotokkremleves, ami hofeher volt
- falusi birkaporkolt, a zsir meg a faggyu hatalmas csomokban allt benne, ja es a szaga is hanyingerkelto volt
De a legdurvabban egy elorecsomagalt croissant-nal szivtam meg. Mar ahogy kibontottam a zacskot, a szagatol ugy elkezdett forogni a gyomrom, mint meg soha semmitol. Az elso harapast pedig egyszeruen reflexbol koptem ki, kulonben jott volna minden mas is. Egyedul a porcra valo raharapastol tudok meg csak ennyire megundorodni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!