Mi volt a legundorítóbb étel amit valaha ettetek?
Menzai főzelék, lövésem nincs, milyen, de a minimum fél evőkanálnyi zsírdarabok emlékezetesek...
De volt gyümölcslevesnek nevezett szürke lé is, apró szilvahéjcafatokkal... Vagy fekete főtt krumpli. De a zsírdarabra harapás viszi a prímet.
39N
Arról pedig nem az étel (ital) tehetett, de találtam már kakaóba fulladt legyet (rá is haraptam, na ez és a zsírpacni a két traumatikus ételélményem) és porcukorba fulladt házi százlábút vagy minek nevezik azt a kis helyes csíkosat, amit sokan utálatos lénynek tartanak. Én nem, de a porcukorba fulladva elég borzalmas volt.
Viszont a nattóval nem volt semmi baj, korrekt étel. Persze azt japán étteremben ettem, nem menzán :D
Menzás káposztástészta,lecsó.
18/L
Egy zsíros, vizenyős, vékony hal lapocska az iskolai menzáról. Csillogott és szürkéssárga színe volt, állaga mint a takony. Egy falatot bírtam ki belőle, az egy életre elég is volt. Tizenkét éves lehettem.
A másik ezelőtti pedig a paprikás lecsó egy táborból. Úgy nézett ki, mint a hányás, a szaga is szörnyű volt. A húsos lé íze a keserű, bogárszerű paprika ízével és héjának rágósságával azonnali köpést eredményezett. :D Ez az élményem olyan kilenc éves koromból maradt meg.
18/L
Nehéz kérdés.
Fater egyszer hozott avokádót Osztrákból, már gyanús volt, hogy előre csomagolt, aztán kinyitottam, megpucoltam és beleharaptam.
Fúj.
Mint a kisbaba szar.
De volt más is. Lecsó. Vagy a sulis menzán bableves(ököl méretű zsírgolyók voltak a 'levesben'.)
Aszalt sárgabarack, minden aszaltgyümölcstől rosszul vagyok, undi.
Egyszer barátnőmmel nekiálltunk palacsintát sütni, az első vastagra hagytuk, és a közepe nyers maradt. Feldaraboltuk és úgy sütöttük ki. Hát mintha szivacsot ettem volna.
Egyszer beültem egy étterembe Szilváson. Valami húsos padlizsános tál akart lenni, hát kb 5 villát bírtam belőle enni, mert hányingerem volt tőle.
15/L
12-es: a szírdarabos nagyon durva:)
18-as: azért arra kiváncsi lennék, hogy honnan tuddo milyen a baba szar:D
aszalványtól rosszul lenni:DD
ZSír*
18-as: tudod mikor hiszem el, hogy ököl méretű zsír volt benne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!