Hamburgert, tortillát, vagy pizzát érdemesebb enni diéta alatt?
Figyelt kérdés
Tudom egyikse diétás, de egyszer belefér egy kis bűnözés, viszont nem akarok olyan nagy mértékben bűnözni. Melyiket válasszam?2015. aug. 23. 20:45
1/7 anonim válasza:
Szerintem a tortillat. Abban legalább sok a zöldség es a hús.
2/7 anonim válasza:
Ha dietazol, akkor dietazzal ... ha viszont nem dietazol (kicsit bunozol), akkor azt eszel amit akarsz es ami jol esik.
3/7 anonim válasza:
2: a diéta nem egyenlő a fogyókúrával.
Amúgy meg tortilla.
4/7 anonim válasza:
Ki beszelt itt fogyokurarol 3-aska? Miert is szoltal be a 2-eskenek? Mindegy is, lenyeg, hogy okoskodhass.
Ha valaki nem tartja be a dietat, akkor tok mindegy, hogy mennyire nem tartja be ... lenyeg a betartas.
Csak a pelda kedveert: ha valaki leszokik a cigarettarol, akkor nem szivhat el egy szal cigit sem. Talan ertheto.
Tehat ha valaki nem dietazik, akkor teljesen mindegy mit eszik.
Es most sem volt szo a fogyokurarol 3-aska :)
6/7 anonim válasza:
Mivel bűnözést ír, az a fogyókúrában van. Nem beszólás volt, hanem tény. De úgy látom itt csak azért vannak az emberek, hogy egymásba belekössenek, ha ez neked öröm :)
7/7 anonim válasza:
Milyen diéta? Én nem tudok olyan diétáról ahol a felsoroltakat ne lehetne enni. Bűnözni csak akkor érdemes, ha tuti nem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!