Budapest környékén hol jutok hozzá olcsó házi tejhez?
Én is 220-ért veszem literjét, de ebben az árban házhoz is hozzák heti 2x.
Én nem azt nézem, hogy az ipari felvásárlók mennyiért veszik, hanem hogy én milyet mennyiért tudok a boltban. Ahhoz képest nem tartom drágának.
Etyektej, ugye?
De a bolti tej is "házi" csak le van fölözve. tehát 3,5 ös a zsírtartalma.
A teljes tejnek is 4-6% max a zsírtartalma.
Ha én megkapom a háromötös tejet 170-ért bizonyos helyeken miért fizetnék + fél liter árát (220 ft) azért mert "házi" meg "házhoz hozzák"
amikor így árban ugyanott tartok. Engem nem győzött meg az etyektej.
A tej önköltsége 90-100 forint és felette van. És illene esetleg még bért is fizetni a dolgozóknak. Mondjuk. És fejleszteni. Mondjuk. És fenntartani a gazdaságot, hogy ne legyenek az ott dolgozók munkanélküliek. Mondjuk. Az eladási ár meg persze tartalmazza az ÁFA-t is. Ami alapján az, aki egy ici-picit elgondolkodik rájön, hogy a 220 Ft/l nem is olyan sok. Persze meglehet venni a szlovák, lengyel és egyéb sz@rt ócsóért, csak akkor meg kéretik nem panaszkodni, hogy hol tart ez az ország és miért is áll olyan rosszul a gazdaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!