Tudtok mondani olcsó és egyszerű házi fagyi recepteket?
Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 18:54
1/5 anonim válasza:
Nem a fagyi drága, hanem egy normális fagylaltgép.
2/5 anonim válasza:
En szoktam venni natúr joghurtot (109 Ft) es teszek bele :
-édesítőszer/cukor
-eper
-kakaópor
-citromle
Vagy :-meggy
-cherry Queen aroma
-cukor/édesítőszer
-citromle
Vagy:-alma darabkak
-fahéj
-cukor/édesítőszer
-citromle
Nekem nagyon nagyon ízlik :) ja es persze bele egy kanál es beteszem a fagyasztoba, mikor megfagyott kicsit felmelegítem az oldalát, kihúzom , es olyan mintegy túlméretezett pálcikás fagyi :) de persze ha összetörod kanalazhatod is :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ezek tényleg finomak lehetnek holnap ki is próbálom :)
2015. jún. 9. 20:01
4/5 anonim válasza:
1:1 arányban összekeversz felvert tejszínt és édes sűrített tejet. Ez az alap. Ebbe tehetsz pl. csokidarabokat, karamellt, gyümölcsöt, stb. Egy dobozba teszed, és lefagyasztod. Nem kell hozzá fagyigép.
5/5 Bree78 válasza:
Én veszek hulalát(cukrászhab) habfixálóval kemény habbá verem..az aktuális gyümölcsöt turmixolom, édesítem belekeverem a habba, fagyasztom....a csokisnál meg olvasztok csokit, és az megy a habba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!