A kacsacombot hogy érdemes elkészíteni hogy finom legyen de ne száraz?
Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 10:37
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
2015. aug. 18. 20:34
12/12 anonim válasza:
Nálam a pácolás és a lassú sütés vált be.. nagyon sokszor elrontottam. Rágós, ehetetlen lett a végeredmény. Az én kacsacombom páca (3napig hagytam a hűtőbe): narancslé, kókuszzsír, só bors volt. Én a tepsibe ráöntöttem a páclét lefedtem és nagyjából akkor jó a hús amikor a csont kilátszik (remélem így érti valaki :D) utánna jön a pirítás. A narancslétől karamellizálódik. Nagyon finom, omlós lesz. Lehet, ha valaki olvassa fogja a fejét, hogy mit csinálok szegény kacsával. :D bevallom amatör szakács vagyok, de annyiszor probáltam recept alapján nem jött össze. Ez már saját módszer :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!