Konzerv kukoricát és lila hagymát gondoltam ecetes lében. A hagymát sózzam le előtte? Te hogyan csinálnád?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 10:01
1/1 anonim válasza:
Én az ecetes levet sózom, felforralom, ráöntöm a felszeletelt hagymára, így már nem lesz olyan erős a hagyma. aztán ha kihült, hozzákeverem a kukoricát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!