Este discoba megyünk és arra gondoltam hogy egy sárga topot egy lila flitteres boleróval húzok fehér térdnadrággal és lila cipővel. Nem túl csicsás ez így?
Figyelt kérdés
vagy huzzak egy egyszerű fekere hosszú nadrágot?2009. ápr. 10. 09:58
1/11 anonim válasza:
Nem csicsás, inkább kicsit extrémebb a színösszeálítás, de sztem jól nézhet ki, ahogy magam elé képzeltem. én a fehér nadrággal venném fel. diszkóba sztem jó választás!
2/11 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, én a fekete nadrágot javasolnám, kérdés, hogy elegáns, vagy trendi akarsz-e lenni. Mivel discóba mégy, gondolom, az utóbbi.
3/11 anonim válasza:
Szerintem inkább fekete nadrágot, mert még nincs annyira jó idő, hogy térdnadrágban lehessen este bulizni. De ha nem fázol akkor jó a fehér naci is.
5/11 anonim válasza:
fehér gatyával nagyon cool lehet:)
6/11 anonim válasza:
Szerintem a sárga helyett válassz egy kevésbé rikító színt!
7/11 anonim válasza:
vidékre elmegy bp-en kiröhögnek ilyen ruhába
8/11 A kérdező kommentje:
abszolut nem vagyok annyira vidéki, nagyvárosban élek és ne tegyél úgy mintha bp divatfőváros lenne.
2009. ápr. 10. 19:39
9/11 anonim válasza:
A sárga rossz választás. a felsőd inkább a nadrággal harmonizáljon.
10/11 anonim válasza:
de szánalmas,mert leszóltam az összeállítást és ezért lepontoztatok..
De azért furcsa,h beletaláltam,hogy nem éppen pesti vAgy :) ezen gondolkozz el ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!