Egy torta hány óra utazást bír ki?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 15:27
1/15 anonim válasza:
Mégis milyen torta? Mibe rakod? Mivel viszed? Mekkora hőmérsékleten?
2/15 A kérdező kommentje:
Karamellatortát gondoltam, és igen ezeket a kérdéseket én is feltehetném... :DD
2015. aug. 5. 15:58
3/15 anonim válasza:
Attól függ mivel utazik.
Ha vonattal és nincs jegye, akkor hamar kirepül.
Kocsi tetején szintén nem jut messzire.
De egyébként bármeddig el tud utazni.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó a tanácsod, szerintem egy zsákban viszem az autó oldalára kilógatva.
2015. aug. 5. 16:38
5/15 anonim válasza:
Pár órát biztosan ki bír ha nem rázkódik!
6/15 anonim válasza:
Ja és van tortadoboz, ami úgy 60-100 ft. Abba vidd!
7/15 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen jókedvre derítettelek. Az előtted válaszoló érdekes módon rendesen tudott a kérdésre választ adni. Te miért nem? Ja, bocsi. Nem tudsz olvasni :) Azelőtt írtam, hogy karamelltortát szeretnék, és amit a legelső válaszoló feltett kérdéseket, igen igaza van azokra is jó lenne választ/tippet kapnom.
Haha.
2015. aug. 5. 21:49
8/15 anonim válasza:
De nem érted.Látom milyen torta,de ez édes kevés egy rendes válaszhoz.Előttem már kérdezték(nem válaszoltál) hogy mégis mivel viszed,és hol,és hány km-t utazna milyen körülmények között.Minden közrejátszik.Nem mindegy,hogy furgonnal viszed autópályán,vagy Smart-al földúton.Érezd már a különbséget,és ne kötekedj,adj mondjuk előbb több infót,hogy tudjanak az emberek válaszolni.És amúgy a karamell olvadós(nem vagyok cukrász,de szerintem az),tehát pont most ebben a 40 fokban nem bírhat ki túl sok utazást,még légkondival sem,de ugye a körülmények ismeretlenek.Gondolkozz kérdező,gondolkozz.
9/15 anonim válasza:
Én cukrász vagyok, a karamell nem olvad, ha nincs nagy hőmérsékleten.
10/15 anonim válasza:
Csak nagyon nagyon könnyen elreped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!