Koriander, ami megosztja az emberek véleményét. Szereted, vagy sem?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Mire emlékeztet az illata és az íze?
Csak kíváncsi vagyok, mások hogyan viszonyulnak ehhez a fűszernövényhez. Személy szerint én nem szeretem, sem az illatát, sem az ízét. Többször próbálkoztam vele, de mindig fel kellett adnom, mert egyszerűen nem bírtam elviselni a szappanra emlékeztető ízét.
Ti hogy vagytok vele?
2015. júl. 30. 14:42
1/8 anonim válasza:
Koriander. Coriandrum sativum. Népies neve: bolhafű, cigánypetrezselyem, poloskaszagú kapor, koldusbors, büdöskapor, beléndfű, koriandrom, zergefű.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezekkel a nevekkel én is tisztában vagyok, mert olvastam róla eleget.
Csak kíváncsi vagyok, mások, egyéni véleményére! Mit tapasztaltak, amikor megkóstolták stb.
2015. júl. 30. 14:48
3/8 anonim válasza:
Én szeretem föleg tengeri ételekhez, keleti ételkbe használom..
4/8 csux2 válasza:
Én szeretem az ízét.A savanyúságot teszem el vele.
5/8 anonim válasza:
A levelét még nem kóstoltam, a magot őrölve szeretem használni, ráharapni nem esik jól, úgy túl intenzív.
6/8 zolidobos válasza:
Csak savanyúságba használom, abban viszont szeretem, a mutármaggal, szemes borssal együtt.
7/8 anonim válasza:
nekem sincs vele gondom, csak megfelelő ételekben kell használni.
8/8 anonim válasza:
genetikailag megosztja az embereket. van, aki imádja, én viszont ha csak kis mennyiségben is megérzem, ehetetlen lesz a kaja tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!