Mi lesz a vacsi? :D
Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 19:43
11/19 anonim válasza:
ma 21:13
fogyókúra miatt nem eszel este 6 óra után? Mert hja igen, akkor te nagyon buta lehetsz. Éhesen fekszel le, éhesen kelsz fel. Így nem fogsz fogyni mert a szervezeted az éhség miatt raktározni fog.
Annyiszor leírták már. Lefekvés előtt 2 órával ne együnk. Ha este 10-kor fekszel le, akkor este 8-ig nyugodtan ehetsz egy könnyű vacsorát. Persze ha este 8-kor már alszol akkor megértem az este 6 óra után nem eszel érvedet.
Kérdezőnek. Nálunk a vacsora szintén fogyókúra miatt
- ráksaláta , bár nekem csirkesaláta
12/19 anonim válasza:
Nálunk főtt virsli, mustár és zsömle volt, citromos teával.
13/19 anonim válasza:
10 körül szoktam lefeküdni, de nem vagyok éhes egyáltalán. Reggelre éhezem csak meg, de akkor meg ott a reggeli. Plusz 8-9 körül szoktam súlyzós edzést csinálni, ha előtte eszek fél órával akkor az is rossz, ha utána eszek akkor az is rossz, mert közvetlenül lefekvés előtt ennék.
14/19 anonim válasza:
Főtt kukorica lesz,most főzöm,szendvicset ettem nemrég,meg krémtúrót,meg túrórudit,meg salátát.Össze-vissza eszek,amit épp találok :)
16/19 anonim válasza:
Szia! Mi is ma voltunk strandon :) (Gödi Termálfürdő, nagyon szeretem) Mikor hazaértünk apa sütött sült csirke felső combot sült krumplival, jó volt. ✴✴
17/19 anonim válasza:
Most komolyan, ezeket a válaszokat milyen gyenge elméjű pontozza le? :)
18/19 anonim válasza:
Vekony szalonna hagymaval es paradicsommal.
19/19 Qksy válasza:
Kacszsíros kenyér és májas oldalas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!