Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz ma nálatok a vacsi?

Mi lesz ma nálatok a vacsi?

Figyelt kérdés
kéne egy két ötlet

2013. nov. 3. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Burgonyaszirom és mozart golyó.
2013. nov. 3. 15:01
 2/8 anonim válasza:

Nálunk maradt ebédről,így sütőtökkrémleves,töltött cukkini besamell mártással és rizzsel meg túrósrétes.

Ötletnek ha nem akarsz nagyon főzöcskézni akkor:melegszendvics,rántotta vagy omlett.

A tegnapi vacsi tepsis burgonya volt,arra karikáztam kolbászt,és leöntöttem tojással elkevert tejfőlel.

Nézz fel a nosalty-ra ott biztos találsz valami finomat.

2013. nov. 3. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Ami maradt ebédről (milánói, sült csirke - rizs) vagy lehet enni "hideget" de azt úgy se akar majd senki.
2013. nov. 3. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Bébirépa, csirkemell falatok (ilyen boltban vehető Knorr panírban) és krumplipüré :)

Leves pedig Húsos krumpli leves.

A levest egyszerűen a megmaradt pörköltből csinálta anya... hmmm milyen leleményes. (( szakács a szakmája))

Remélem tudtam ötletet adni :) Jó étvágyat!

2013. nov. 3. 15:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Ebéd nálunk

virslis zöldbableves

töltött göngyölt csirkerolád, mojarannás máj, krumplipüré és céklasaláta-ez tegnapról maradt

ma meg főztem paprikás krumplit egy kis pörkölt alapon(májról maradt zúzával) és hozzá cékla saláta

2013. nov. 3. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
:DDDDD utolsó , szét röhögtem magam :D
2013. nov. 3. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi ebédre a tegnapi maradékot ettük,most vacsira csinálok párizsi csirkemellet,steak burgonyával :)
2013. nov. 3. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Pirítós körözöttel. Hmm.
2013. nov. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!