Kinél mi a vasárnapi reggeli?
Figyelt kérdés
Az ebédet és a vacsorát is leírhatjátok. :)2015. júl. 12. 09:39
2/11 anonim válasza:
Nem akarok reggelizni, inkább majd eszek egesz délutan, ahogy szoktam. Csinálok majd palacsintat :) paradisomszoszt csirkemellel
3/11 anonim válasza:
Tegnapi maradék pizza a reggeli.
Ebéd zöldborsóleves, majd csirkepaprikás puliszkával.
A vacsora nem tudom mi legyen. Esetleg majd innen elcsenek majd valamilyen ötletet. :)
5/11 anonim válasza:
kefir zöldpaprikával.
Ebéd paprikás csirke.
Vacsi passz.
7/11 anonim válasza:
vajas croissant, ropogós bacon, 5 féle sajt, kávé, narancslé
8/11 anonim válasza:
2 szelet párizsis kenyér csípős paprikával, de sosem különböztetem meg a többi naptól.
Ebéd: Húsleves, rántott hús, saláta
vacsi: Őszibarack, dinnye, meggy
10/11 anonim válasza:
Épp most fogunk reggelizni... :D sül a friss házi croissant, mellé cappuccinót iszunk. Házi lekvárral esszük amúgy.
Ebéd nem lesz, majd vacsorát eszünk csak (későn keltünk szóval a reggeli az ebéd:). Citromos zellerkrémleves lesz, utána pedig rozmaringos rókagomba parmezán-ropogóssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!