Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért keserű az otthon termesz...

Miért keserű az otthon termesztett uborka? Mit csinálok rossul?

Figyelt kérdés
Ha levàgom a hélyát, még akkor is keserű.

#uborka #zöldség #konyhakert #termesztettzöldségek
2015. júl. 8. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
2015. júl. 8. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
ÉN IS JÁRTAM ÍGY ELSŐ ÉVBEN, MIRE RÁJÖTTEM, HOGY ÖNTÖZNI KELL KEMÉNYEN MINDEN ESTE, MERT A VÍZHIÁNY MIATT LESZ KESERŰ.
2015. júl. 8. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszike
2015. júl. 8. 15:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!