A rovarevés miért ment ki a divatból?
Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 23:23
1/10 A kérdező kommentje:
miért nem eszünk manapság rovarokat Mo.-n?
2015. júl. 3. 23:42
3/10 anonim válasza:
Sose szoktunk rá, mert nálunk volt környezetvédelem és gazdálkodás.
4/10 anonim válasza:
Lehet,hogy én vagyok túl fiatal,de mikor volt Magyarországon divat bogarakat enni? Nem igazán ugrik be,hogy pár éve még árulták volna a büfékben... Ahol eddig fogyasztották,ott most is,főleg távol-keleten, ott sem divatból,hanem mert nem volt más,ami biztosítsa a megfelelő tápanyag ellátást.
5/10 A kérdező kommentje:
Samu még valószínűleg evett.
2015. júl. 4. 00:05
6/10 anonim válasza:
Ja értem,trollkodsz. Akkor itt a válasz:Samunak nem volt bankkártyája,amivel bemegy a Tescoba(ami remélhetőleg bogármentes övezet)ételt venni.
7/10 anonim válasza:
Mikor volt divat bogarakat enni? Te hány cserebogarat vagy büdös futrinkát fogyasztasz el, Kérdező? :D
8/10 anonim válasza:
Mert a gonosz imperialista nyugat tönkretette a magyar szöcske és ganajtúróbogár tenyésztést!
10/10 anonim válasza:
A rovarevés olyan területeken volt és van divat, ahol a gazdálkodás, földművelés és állattenyésztés nem alakult ki, ellenben a klíma kedvezett a a rovaroknak.
Magyarországon azért nem volt divat, mert mindig könnyebb volt, és még ma is az, találni egy fácánt, vagy nyulat, mint ugyanannyi mennyiségű rovart.
Egyébként mivel rendkívül táplálóak a rovarok, és környezetkímélő a termesztésük, ezért a fenntarthatóság érdekében a jövőben valószínűleg rovar alapú ételkészítményeket fogunk enni a fejlett világban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!