Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mégis miért kell a kenyérbe...

Mégis miért kell a kenyérbe szójaliszt, dextróz és enzimek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell
2015. júl. 2. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem se. Mégis sok bolti kenyérben vannak...
2015. júl. 2. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A szojaliszt feherebbe teszi a kenyret.


A dextroz egy tartositoszer.


Az enzimek "felfujjak" a kenyeret, nagyobb es puhabb lesz.


Amennyire tudom, egyik sem karos.

2015. júl. 2. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!