Mégis miért kell a kenyérbe szójaliszt, dextróz és enzimek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 11:06
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem se. Mégis sok bolti kenyérben vannak...
2015. júl. 2. 11:42
3/3 anonim válasza:
A szojaliszt feherebbe teszi a kenyret.
A dextroz egy tartositoszer.
Az enzimek "felfujjak" a kenyeret, nagyobb es puhabb lesz.
Amennyire tudom, egyik sem karos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!