Melyik ízesítésű Danone görög joghurt a kedvenced?
Figyelt kérdés
- epres
- kekszes
- sztracsatellás
2010. febr. 28. 16:57
21/30 A kérdező kommentje:
:)
2010. ápr. 1. 19:24
22/30 SzilKa válasza:
Nekem az epres ízlik.
(amúgy a görögöknél a joghurt csakis natúr ízesítésű és a danone termék köszönőviszonyban sincs az eredetivel. A reklámbéli öreglány nem adta meg a receptet :) )
24/30 anonim válasza:
Mind a hármat szeretem, talán a kekszeset a legjobban.
De a mézes se rossz. :)
25/30 A kérdező kommentje:
Igen, én is kóstoltam a mézeset, az is finom! Bár nekem így is a kekszes és az epres a nyerő. :D
2010. júl. 20. 18:36
27/30 anonim válasza:
Ha valasztani kell, akkor kekszes, de csak mert hasonlit az ize a kekszes kremturora, amiert olni tudnek:D De amugy nem nagyon szeretem a jokkurtot
28/30 anonim válasza:
Szia!
Nekem a kekszes, a lányomnak pedig a mézes és a sztracsatellás.
Üdv!
29/30 A kérdező kommentje:
Úgy látom a kekszes és a sztracsatellás a favorit. :D:D
2010. júl. 21. 14:23
30/30 anonim válasza:
Múltkor apum hozott haza ilyen Danone görög joghurtot.Azt hittem,hogy valami szar.Ezután pár nappal még mindig meg volt mind a 4.Gondoltam megkóstolok egyet,milyen.Megkóstoltam és az az íz . áááá. nagyon megízlett.aznap kapásból megettem 4-et.:D azóta folyamatosan hozza haza apum ezt a joghurtot.Amúgy sztracsis.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!