Melyik ízesítésű Danone görög joghurt a kedvenced?
Figyelt kérdés
- epres
- kekszes
- sztracsatellás
2010. febr. 28. 16:57
1/30 anonim válasza:
Kekszeset még nem kóstoltam, de az epres jobban ízlik, mint a sztracsatellás. Az epres olyasmi izű, mint a milka epres csoki, csak csoki nélkül :D
2/30 anonim válasza:
A múltkor vettem egy kekszeset, de még az ehető kategóriába se tornázta fel magát, a többit meg se kóstoltam. Anyum pedig a sztracsisat imádja
3/30 anonim válasza:
Pedig én a kekszeset sejetem... :(
:D
5/30 anonim válasza:
Kekszes és sztracsatellás:) hmm..
7/30 anonim válasza:
epreset még nem kóstoltam, a másik kettő pedig nekem nagyon ízlik :)
8/30 anonim válasza:
Hihi, épp azt eszek! :D A kekszes a kedvencem, először nem ízlett de aztán megszerettem. <3
9/30 A kérdező kommentje:
Nekem is a kekszes a kedvencem és van is itthon 2, de csak holnap eszem meg. ( Vagy lehet hogy az egyiket még ma :D )
2010. febr. 28. 17:22
10/30 anonim válasza:
Az epres még elmegy, de sztem egyik sem olyan nagy szám. Én inkább maradok a simánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!