Lehet még valahol kapni azt a retro gyümölcs alakú rágót?
Figyelt kérdés
Még jó 10 évvel ezelőtt biztos vagyok benne, hogy lehetett. Arra gondolok, amelyikből volt narancs, citrom, körte, málna alakú. Esetleg tudna valaki mondani helyet ahol lehet még ilyet kapni? Hátha valaki többet tud, mint én, eddig nem találtam.:)2015. máj. 19. 23:32
1/3 anonim válasza:
pár éve a hipermarketekben még láttam. pár hete az egyik helyi kisboltban is. valahol biztos kapsz :D
2/3 anonim válasza:
Tesco, Spar, Interspar, CBA.
Kirakodóvásárokon, búcsúkon, rendezvényeken ahol szokott lenni ilyen édességárus, ők is szoktak árulni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:) Akkor csak találok valahol majd. Ez nekem egy kedves emlék a gyerekkoromból, és lehet másoknak is.:)
2015. máj. 20. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!