A rum aromát meg lehet inni?
Figyelt kérdés
Öntöttdm magamnak cseresznyelevet erre a barátom öntött bele rumaromát, amivel fànkot meg sütiket kell íesíteni tudjàtok...
Meg lehet ezt így inni vagy öntsem ki??
Pedig úgy rà voltam szomjazva a cseresznyelére erre beleönti ezt a sz*rt...
2015. máj. 4. 14:44
1/5 anonim válasza:
meg lehet, de nagyon kis mennyiséget egyszerre! ha mondjuk van 1 liter cseresznyeleved abba ha 1 teáskanálnyi rumaroma van az már bőven elég, mert iszonyat intenzív
2/5 anonim válasza:
Én nem innám meg, amúgy még sütiben is vacak.
3/5 Phoney válasza:
Ha nem lehetne meginni, nem lehetne élelmiszer-adalék... igazából nem is mind annyira vészesen intenzív, a Dr. Oetkeré pl. kimondottan gyenge. A 38 ml-es fiolával akartam egyszer rumutánzatot készíteni, 2 decihez volt elég... Ha ízlik, igyad.
4/5 anonim válasza:
Én valódi rumot szoktam az eltett meggy tetejére tenni, annak isteni finom a leve.
Szerintem az aroma sem rontja el a cseresznyelé ízét.Persze az arányok azért számítanak.
5/5 anonim válasza:
én is csak valódi rumot használok, pudinghoz, süteménykrémhez is, sosem aromát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!