Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lejárt zabpehelytől lesz...

Lejárt zabpehelytől lesz valami bajom?

Figyelt kérdés
Miután megettem, észrevettem, hogy kis hálók vannak benne- gondolom belemászott a moly - és a szavatossága is lejárt. Ettől lehet bajom? Az íze nem volt rossz különben...

2015. ápr. 27. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz bajod. De az íze... Az még frissen is rossz!
2015. ápr. 27. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát ezzel nem az a baj, hogy lejárt, hanem hogy molyos volt. Brrr. De akár kezdődő penész is lehetett.

Kis hányás, hasmenés lehet.

Attól, hogy lejárt, még lehetett volna jó. És ha nem járt le, akkor is lehet mosoly, bogaras, stb.

2015. ápr. 27. 12:51
 3/7 acelsziv ***** válasza:
Önmagában a lejárt száraz áru még min. fél/egy évig jó. Ha meg a moly belemegy akkor mindenképp érdemes kidobni. Megettél egy halom molyszart.
2015. ápr. 27. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
* javítás: * molyos :) nem tudom, miért mosolyt írtam, de érdekes :)
2015. ápr. 27. 12:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát nem tudom, a molyszar mennyire ártalmas, de gondolom nem egy jótékony valami :D

2015. ápr. 28. 13:02
 6/7 acelsziv ***** válasza:
nem volt gusztustalan íze?
2015. ápr. 28. 13:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem, igazából teljesen normális íze volt... mondjuk a hálókat csak a zacskó falán láttam, nem annyira a pelyheken... mindegy, többet ilyet nem eszek inkább xD
2015. ápr. 29. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!