Szomszédok értesítése buli előtt?
Egy társasház legfelső szintjére költöztem egy hónapja, a szomszédokkal nem találkoztam még (nem vagyok az az ismerkedős fajta).
A hétvégén szülinapi bulit szervezünk a barátokkal.
Hogyan illik szólni a szomszédoknak? Az egész lépcsőházban mindenkit értesíteni kell vagy elég a közvetlen alattunk/mellettünk lévőket?
Meg tudnátok fogalmazni egy szöveget? Sajnos ebben nem vagyok jó.
Köszönöm szépen :)
Én a liftbe tennék egy üzenetet, vagy ha van közös üzenőfal, akkor oda. Mindenképp feltűnő legyen, hogy el is olvassák. A közvetlen szomszédoknak (emelet, alsó szomszéd) szólnék személyesen is, a leggonoszabb szomszednak is jól esik a figyelmesség.
Nem kell túlgondolni, csak írd ki, hogy buli lesz, elnézést az esetleges hangzavarért. Ha esetleg kisgyerekes szomszéd is van, akkor arra legyél ekintettel.
Sehogy. Emberi időig hangoskodjatok, ez belefér, főleg hétvégén, főleg ha valami ünnep van.
De utána menjetek el egy szórakozóhelyre 11-12 felé.
Kedves utolsó válaszoló!
Nem tudom, hogy honnan szedted hogy hajnalig fogunk itt zajongani. Este 9 felé jön a társaság, kicsit iszogatunk és kb 1 óra felé elindulunk a városba. Az a 4 óra alatt se biztos hogy végig tombolás lesz.
Mi az, hogy rendszeresen? Mifelénk a rendszeres kifejezés az az, hogy minimum hetente. Egy hónapja itt lakok és ez lesz az első alaklom itt.
Nem értem miért kell a buli szó hallatán egyből ilyenre gondolni. Nem gondolod, hogy lehet kulturáltan is bulizni?
Gondoltam szólok előtte a szomszédoknak, hogy ne gondoljanak egyből ilyenre mint Te is, hogy most reggel 6-ig megállás nélkül üvölt a zene és teleokádjuk a lépcsőházat.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!