Ti esztek a rakott krumplihoz kenyeret?
A lasagnét is kenyérrel, lol :D S még én gondoltam, hogy a párom masszív kenyérfüggő volt. Szinte mindent kenyérrel evett, de a tésztás és a krumplis dolgokat még ő sem.
Amúgyh a kissé leves paprikáskrumpli az, amihez még én is ettem kenyeret annak idején. Ma már nem eszem szénhidrátbombákat, glutént pedig főleg nem, egyáltalán nem is tartom egészségesnek. De attól még afogyókúra rovatban sok butaságot írnak, bár manapság elég erős a zsírdús vonal, én is azt erősítem, ami kellemes, le a zsírfóbiával! Mert az tényleg egészségtelen, zsír kell és semmi baj a sokkal sem, csak épp nem muszáj, kinek mi fekszik.
Úgyhogy nálunk az ilyesmi, a rakott krumpli kenyérrel nem volt divatban, de el tudom képzelni, hogy valaki a zsíros szaftokhoz igényli a kenyeret. Én zöldséget igénylek hozzá, így ama nehezen elképzelhető helyzetben, amiben rakott krumplit ennék, nyilván nyers zöldséget ennék hozzá. A lecsót is nyers zöldséggel eszem. Ez a szép az életben, mások vagyunk.
Nem. Csak savanyúságot.
Off: És amúgy én rengeteg fehér kenyeret eszem, és nem híztam el. Tök normális a testsúlyom. Sőt, még fehér cukrot is fogyasztok...
rakott krumplihoz nem.... savanyúság kell hozzá, nekem legalábbis, de kenyér nem.
Ha jobban átgondolom: soha nem ettem kenyeret krumplis ételhez, még a paprikás krumplihoz sem :) Nincs benne tudatosság, egyszerűen így alakult.
Én nem, a vőlegényem igen. Ezen rendszeresen össze is kapunk, mert szerintem egyszerűen nem kell kenyér ahhoz, ami krumplis étel. Mondjuk ő a pörköltet is úgy eszi, hogy nokedli, plusz kenyér, és ha szóvá teszem, hogy minek hozzá a kenyér, amikor ott a köret, akkor engem néz hülyének.
Jó, mondjuk neki mindegy, eszik bármennyit, és mégis olyan sovány, mint egy etióp :D
De amúgy én el sem tudnám képzelni, hogy a rakott krumplihoz kenyeret egyek. Én csak főzelékhez szoktam, de ahhoz se mindig. Kivéve a spenótot, azt nem tudom kenyér nélkül enni, ahhoz egyszerűen muszáj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!