Hogyan lehet a thai sült tésztát szaftosra csinálni?
Figyelt kérdés
Mindig teljesen beszívja a tészta a szójaszószt és emiatt nem lesz szaftos vagy olyan jó kis nyunyás vagy hogy mondjam :D Szóval, hogy tudom azt elérni, hogy olyan legyen mint egy kínai étteremben vagy ahhoz hasonlót?
Ti hogy szoktátok csinálni?
2015. ápr. 17. 17:54
1/1 anonim válasza:
Ahhoz a nmegfött tésztát elöször ki kell hüteni, utána pedig nagyon forró olajon átpirítani - tehát nem úgy,ahogy Magyarországon szokták sokan, hogy elöször pirítják, utána fözik - és kiszedni egy tálra.
Utána a többi hozzávalót is elkészíteni a recept szerint, ha mát kész, akkor tenni hozzá a tésztát és csak nagyon röviden öszeforrósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!