Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha 1000 Ft-ból kell kijönnöm...

Ha 1000 Ft-ból kell kijönnöm most 7-8 napig kajaügyileg, ez így jó ötlet?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy veszek 1-2 kiló rizst,zöldborsót,kis tubosos majonézt,ez kijön ennyi pénzből.Csinálok rizi-bizit,és egy pici majonéz rá,így szoktam enni,ezt így szeretem.Van egy nagyon pici sonkám,azt néha belerakok.
2015. ápr. 8. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Kedves előző, nem tudjuk, milyen élethelyzetben van a kérdező. Én kollégista koromban tanultam meg leginkább a kaján spórolni. Előfordult, hogy két hétig csak zsíros kenyeret ettem, mert elbuliztam a pénzemet...Fiatalság, bohóság:-)
2015. ápr. 9. 00:03
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

A tésztát nem tartom jó ötletnek, az nagyon hamar felszívódik és gyorsan éhes leszel.(bár szerintem a rizstől is)

Inkább akkor kenyér, krumpli.Ezek laktatóbbak.

2015. ápr. 9. 11:00
 13/15 mahjong ***** válasza:

Szia!

Szerintem az általad leírt ötlet elég megfelelő, de nem túl kielégítő étel... az biztos, hogy ennyiből húst nemigen ehetsz, szóval talán tényleg a rizs a legjobb.

3 kiló rizs 650 ft (sparos B rizs), meg tudsz hozzá venni valami olcsó mirelit zöldséget, 300-400 forint körül már van franciasaláta keverék.

Próbálj meg esetleg pékségből zárás előtt kunyerálni egy kis kenyeret, vagy lenyúlni a szárazabbat a lakótárstól/havertól... A fent említett 4 kiló ugyanis egy hétre leosztva napi ~60 dekagramm ételt jelent, ami édeskevés.

2015. ápr. 9. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Baromfi virslit is vehetsz, műbeles olcsó fajtából, 600 körül van a kilóár, van ahol lehet kimérve is. Vagy én néha fagyasztott pulykafasírtot veszek ilyenkor, 1 kg 5-600,igaz olajban kell kisütni de mikróban/sütőben is jó, laktató és sokáig elég... reggelire meg kifli, zsemle..
2015. ápr. 9. 17:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Menj el egy piacra. Feherjenek napi 1 L-es tojas, 35*8= 280 ft. Szerintem 1 kg rizs ()ezt nem a piacrol, hanem amelyik boltban epp a legolcsobb)+2 kg krumpli kijon 320 ft bol, a zoldsegek kozul a repa, hagyma a legolcsobb, neha a lilahagyma a piacon nem dragabb mint a voros, akkor azt vegyel, mert az nyersen is jobb, szoval vegyel 2-3 fej hagymat+ 150 ftert repat, akkor marad kb 200 ftod, abbol kijon 1 kg kenyer. Remelem jol meg tudod oldani... szerintem majonezt ne vegyel, nem eri meg.
2015. ápr. 10. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!