Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ehető anyaggal ragaszta...

Milyen ehető anyaggal ragasztanátok össze kekszeket?

Figyelt kérdés

Egy autót szeretnék pilótakekszből építeni, és ötletekre lenne szükségem, hogy mivel ragasszam össze a darabokat.

Mézre (bár az nem szilárdul meg) vagy forró étcsokira gondoltam eddig. utóbbi jó lehetne?


2010. febr. 18. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Az első tippem nekem is a méz volt, a csoki is jó ötlet, de van pl ilyen krém ami nagyon finom és jól tapad. Vajas krém, vaj cukor tojás stb.:)
2010. febr. 18. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nutella?Nem tudom mennyire tapadhat
2010. febr. 18. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Csiriz (liszt és víz keveréke némi sóval elegyítve)

Sűrű lekvár

Égetett cukor/karamell (melegen folyós, kihűlve megszilárdul)

2010. febr. 18. 23:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

lekvárral nemlehet ragasztani,maximum 2 kekszet egymásra fordítva,nem pedig 1 autót...

lehet akár t.fehérje porcukorral kidolgozva,zsákból nyomva,pár óra és megszárad

2010. febr. 18. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát amilyen lekvárnak csúfold dzsemeket lehet kapni a boltokban, azok olyan gumisűrűek, hogy simán lehet velük ragasztani... :-( (Nem a főzött házi baracklekvárra gondolok természetesen.)
2010. febr. 18. 23:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! A karamell meg a tojásfehérje + cukor jó ötletnek tűnik! ki is fogom próbálni mindkettőt :)
2010. febr. 19. 01:32

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!