Csajok, ti felbírtok bontani egy flakon üdítőt?
Figyelt kérdés
Vagy 1 üveg befőttet?2015. ápr. 4. 20:31
1/18 anonim válasza:
Én fel tudok, de ha van a közelemben egy jobb pasi, mindig játszom a gyengét, hogy ő nyissa ki. ;)
2/18 anonim válasza:
Persze.
Üdítőt mindig, befőttet/lekvárt mikor hogy, de általában az is összejön. Boltit könnyebb bontani, mint a házit.
3/18 anonim válasza:
Fel.Ha a befőtt nagyon rá van szorulva,mármint a teteje,belevágok egy kést,levegőt kap és könnyen lejön.
4/18 anonim válasza:
Nem, mi teljesen képtelenek vagyunk rá... :D
5/18 piriiiii válasza:
Hogyne tudnék? Nem vagyok nyámnyila.
A legtöbb befőtt meg vákuumos, úgyhogy ott inkább az eszemet fitogtatom, mint az erőmet, és benyúlok a teteje alá egy késsel, kipattintom, és voálá, könnyedén lecsavarintom azt is, ami egy férfinak is nehéz lenne.
6/18 anonim válasza:
Mostanában nem igazán. Mintha erősebben lennének rácsavarva a kupakok a flakonokra. :D
7/18 anonim válasza:
Kizart. Csak a boros es pezsgos "flakonokat".
8/18 A kérdező kommentje:
Álltalában erölködnek melettem 1-2 percig, utána megkérnek ,hogy légy szíves nyisd már ki.
2015. ápr. 4. 20:52
9/18 piriiiii válasza:
Ez a mondat így hangzik helyesen:
Általában erőlködnek mellettem 1-2 percig, utána megkérnek rá, hogy: légy szíves, nyisd már ki.
10/18 anonim válasza:
Én nem szeretem késsel/villa végével feszegetni, mert akkor később nem zár tökéletesen, így inkább erővel bontom.
2. válaszadó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!