Ásványvizes flakon hűtése?
Figyelt kérdés
Egyszer egy építkezésen láttam egy olyan valamit,( a nevét nem tudom)amit ráhúztak az 1,5 literes ásványvizes flakonra és majdnem egész nap hidegen maradt.Valaki tudja hogy hol lehet ilyent kapni ?2013. aug. 4. 19:41
1/3 anonim válasza:
neoprén
de szerintem jobb a vastagabb szivacsos, aminek fólia a külseje. sajnos én se láttam ilyet, régen volt az Intersparban, akkor vettem
2/3 anonim válasza:
én ezt szoktam alkalmazni. feltöltöd, vízzel (vagy amivel akarod) a flakonodat, úgy, hogyha elforgatod vízszintesen a a víz pont a nyílás alsó pereménél áll meg, és nem folyik ki! Ezután beteszem a fagyóba megvárom amíg megfagy. Ezután ráöntöd az amúgyis HIDEG vizet, és kész! Amikor a hideg víz elkezdene felmelegedni, a belefagyott jég visszahűti, és amire a jég elolvad, addig eltelik pár óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!