Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy csináljak sós mogyorót?...

Hogy csináljak sós mogyorót? Többi lent!

Figyelt kérdés

Van pörkölt mogyoróm itthon, de nem sós. Nekem feltétlenül sós kellene, de ha megsózom nem tapad rá a só!!Hogy lehetne ezt megoldani???

köszi!!


2010. febr. 18. 16:37
 1/3 anonim válasza:
esetleg vizezd be picit a mogyorót....
2010. febr. 18. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
sztem inkább egy CSÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP olaj. vagyis egy adagra csöppents, és forgasd egy idieg, abbban később meg sóban, hogy minden szeemt érjen az olaj végül és tényleg csak kevés legyen
2010. febr. 18. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Serpenyöbe pici sós vízet tegyél épp-hogy jusson az alján mindenhova.

Forrósitsd fel,keverd benne a mogyorót,míg el nem párolog az összes folyadék.

2010. febr. 18. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!