Hogy csináljak sós mogyorót? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van pörkölt mogyoróm itthon, de nem sós. Nekem feltétlenül sós kellene, de ha megsózom nem tapad rá a só!!Hogy lehetne ezt megoldani???
köszi!!
2010. febr. 18. 16:37
1/3 anonim válasza:
esetleg vizezd be picit a mogyorót....
2/3 anonim válasza:
sztem inkább egy CSÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP olaj. vagyis egy adagra csöppents, és forgasd egy idieg, abbban később meg sóban, hogy minden szeemt érjen az olaj végül és tényleg csak kevés legyen
3/3 anonim válasza:
Serpenyöbe pici sós vízet tegyél épp-hogy jusson az alján mindenhova.
Forrósitsd fel,keverd benne a mogyorót,míg el nem párolog az összes folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!