Vasárnap főzött disznópörkölt ma még jó?
Figyelt kérdés
Sajnálnám kidobni, viszont ízre semmi különös rosszat nem éreztem, meg szagra se. Egyáltalán honnan tudom ha egy pörkölt rossz?2015. ápr. 2. 15:09
1/3 anonim válasza:
Én már nem enném meg, ez már 5. nap, sokszor már 3, napon is érezhető szag egy főtt ételen.
2/3 anonim válasza:
Semmi baja, hidd el. Ha a hűtőddel amiben tároltad, nincs probléma, nyugodtam megeheted. Saját tapasztalatomból mondom, én rendszeresen több napra szoktam főzni, már évtizedek óta, és még soha, semmi bajunk nem volt a napokig a hűtőben tárolt főtt ételektől.
3/3 anonim válasza:
Ha biztos vagy a hűtődben, magad sem érzel semmi különöset, akkor fogyaszd el nyugodtan. jól forrald át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!