Létezik még ilyen, hogy valaki nem szeret enni?
Nagynéném a férjével azért szoktak menni all-inclusive szállodába évente egyszer, mert ingyen van a kaja pia, korlátlanul, és akkor ott esznek meg isznak.
Túl vannak becsülve szerintem a kulináris élvezetek.
én akiket ismerek mindenki szeret enni.
én csak édes dolgokat, sós kajákat csak muszájból eszek hogy ne legyek elhízott, és bevigyem a megfelelő tápanyagokat.
én ha tehetném akkor csak édességeket ennék, a leves és húsok nekem kényszerből mennek le
Szerintem ez egyénfüggő, nem kell azokat sem lenézni, akik szeretnek enni, meg azokat sem, akik nem.
Talán ez azzal is összefügg, mennyire kifinomult az érzékelésed ilyen téren. Van egy rokonom, aki imád enni, odavan érte. Olyan ízlelőbimbói vannak, hogy egy ételről, amit még sosem evett azelőtt, simán megmondja, miből készült, a fűszereket is pontosan eltalálja. Olyan árnyalatnyi különbségeket észrevesz az ételeken, amiket mások nem. Gondolom ezért is szeret annyira enni, hisz neki minden étel egy élmény.
Akinek minden étel egykutya, annak gondolom nem olyan nagy élvezet az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!