Elég 5x enni egy 2,5 hónapos babának? Mert mindenhol azt olvasom, hogy 6 étkezés legyen. Jó az úgy, ha 6 étkezés mennyiségét 5-el osztom el? Mert eléggé szeret aludni én nincs szívem mindig ébreszteni. Milumil HA startot eszünk.
szerintem akkor adj neki és annyit amennyit kér.
jó gondolat, hogy elosztod a 6ot 5tel és majd beletömöd ha kéri ha nem, ha meg éhes akkor sem adunk, mert a net azt írja.
nem gép ő, rá figyelj és ne a "nagykövnyre" mert a te babád se olvasta ahogy a többi sem!
enyém 9x evett 3 hónapos koráig, néha 10x is...
Annyit adj neki, amennyit igényel.
Az, h le van írva, h X-szer kell adni Y ml-t, az egy dolog. Igány szerint kell etetni.
Ne is ébreszd fel, hadd aludjon. :) Úgyis jelez ha éhes.
3 hós a lányom és ő is 5-ször eszik általában. Sokat alszik: délután 4 órát kb és este 10-11-től reggel 9-ig.
Ha meg tudja enni azt a mennyiséget, amit a korának javasolnak egyszerre, akkr szerintem elég a napi 5.
Mi is ezt a tápszert ettük a 3. hónaptól és elég volt 3 óránként, napközben, éjjel pedig aludt reggelig a vacsi után.
Előtte anyatejes volt, abból is a súlyának megfelelő adagot ette egyszerre és naponta 5-6x evett szintén anyatejből is, aztán aludt. Az számít szerintem inkább, hogy képes e a kis gyomra befogadni azt a mennyiséget, amit napi 5x evésnél egy adagra kiszámolnak. Akkor nem éhes és sokat alszik, ne ébreszd, fog jelezni, ha éhes, szomjas.
Nyilván egy szoptatott baba többször eszik mivel nem laktatja ugy az anyatej mint a táp, nekem is a11 hetes babám legtöbbször 5 x eszik egyszerüen nem tudom többre kihozni .ès fel ne merd kelteni mert ha èhes fel fog èbredni.
Nekem van hogy 8 órát is alszik!Lactogen harmonyt eszik a drágám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!